Kamutmjöl
Lågt GI
Vad är Kamutmjöl?
Kamutmjöl är ett vetemjöl som utvinns från en sorts durumvete. Kamutmjöl är dock mer näringsrikt än vanligt vetemjöl och har en len, nötig smak samt är särskilt rikt på selen, zink och magnesium. Det ger även 20-40% mer protein jämfört med vanliga, moderna vetemjöl.
Fördelar med Kamutmjöl?
Kamutmjöl har ett lågt innehåll av mättat fett och ger 15% protein som bidrar till bibehållen och ökad muskeltillväxt.
Vem rekommenderas Kamutmjöl?
Kamutmjöl är ett perfekt tillskott för alla som vill öka sitt dagliga intag av fibrer och kan blandas med andra livsmedel för att öka dess näringsinnehåll.
Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.
- Lågt innehåll av fett och socker
- Över 15g protein per 100g
- Ett utmärkt tillskott till din kost
Använd istället för vanligt vitt mjöl i matlagning och/eller bakning.
Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer och veganer.
PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 1380/326
Fett: 2.2g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 59.3g
varav sockerarter: 0.0g
Protein: 15.0g
Fibre:
Salt: 0.0g
För allergener, inklusive spannmål innehållande gluten, se ingredienser i fet stil. Kan även innehålla mjölk.
KAMUT® (khorasanvetemjöl).
- Brand: Myprotein
- Diet: Vegetarisk, Vegansk, Organisk
- Range: Myvegan

Köps ofta tillsammans
