Clear Whey Isolate
En uppfriskande och läcker post-workout-boost av protein
Clear Whey Isolate är inte en i raden av proteinshakes. Vi har tagit högkvalitativt hydrolyserat vassleproteinisolat och skapat ett lätt och uppfriskande alternativ — mer som juice än som en mjölkig proteinshake.
Och den smakar fantastiskt dessutom! Med fem fruktiga smaker som Bitter Lemon, Orange Mango, Peach Tea, Mojito och Rainbow Candy.
- 20 g protein
- Lätt och uppfriskande
- Ingen mjölkig smak eller konsistens
- 4 g BCAA och 3 g glutamin
- Inget sockerinnehåll
- Fruktiga smaker
Varje uppfriskande portion är fylld med 20 g protein som hjälper dig bygga och bibehålla muskelmassa — avgörande oavsett vad du har för målsättning med din träning.
Och med endast 0,12 g fett och 0,3 g socker, samt mindre än 90 kalorier per shake är det ett perfekt sätt att hålla vätskebalansen över dygnet — utan att sabba all hård träning.
1. Protein bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa.
- Vi rekommenderar att en skopa (26g) blandas med 300–400ml kallt vatten. Skaka och vänta cirka 15 sekunder tills den naturliga skumbildningen har lagt sig. Se hur blandningen gradvis övergår till en färgstark, klar och uppfriskande proteindryck.
Portionsstorlek - 1 skopa (25 g)
Näringsinnehåll
Per 100 g Per portion Energi 1397 kJ/334 kcal 349 kJ/83 kcal Fett 0,5 g 0,1 g varav mättat fett 0,2 g 0,1 g Kolhydrater 2,7 g 0,7 g varav sockerarter 1,0 g 0,2 g Protein 80 g 20 g Salt 0,1 g 0,0 g Näringsinnehållet är baserat på varianten med Lemon & Lime-smak, väljer du en annan smak kan näringsinnehållet variera.
ALLERGENER: För allergener, se ingredienser i fet stil. Vassleproteinhydrolysat (mjölk) (89%), syror (citronsyra, vinsyra, äppelsyra), aromer, surhetsreglerande medel (fosforsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), salt, färgämnen (titandioxid, briljantblått FCF), skumdämpningsmedel (dimetylpolysiloxan, kiseldioxid).
- VASSLEPROTEINHYDROLYSATPULVER FÄRDIGT ATT BLANDA. SMAK AV BLÅ HALLON MED SÖTNINGSMEDEL.
- Brand: Myprotein
- Range: Myprotein

Köps ofta tillsammans
