RECEPT
White Gold Proteinkakor

Dessa White golgkakor är verkligen en vinst när det kommer till snacks, tro mig.
Utmaningen är att baka en sats och inte äta upp hela högen på en gång – de är verkligen så goda. Men om du kan motstå deras beroendeframkallande karaktär, är dessa cookies ett perfekt lågkalorisnack mellan måltiderna och får dig att fika glatt även om du har ett kaloriunderskott.
Det är främst tack vare tillsatsen av vårt utsökta Limited Edition White Gold Impact Whey Protein. En oemotståndlig blandning av vit choklad med rik karamellkrämighet, den kommer definitivt att hamna högst upp i din tillskottsrutin.
Varje kaka består endast av 45 kalorier och innehåller också hälsosamma 7g protein. Tveka inte, sätt igång att baka nu.
Ingredienser
45g Impact Whey Protein (White Gold) - 30g mjöl
- 1msk bakpulver
- 1 nypa salt
- 50g äggvita
- 70g fettfri grekisk yoghurt
- 70g osötad äppelmos
- 15g guldglitter (valfritt)

Så här gör du
- Förvärm ugnen till 180°C.
- Lägg alla ingredienser i en skål och blanda tills du har en jämnt blandad kakdeg.
- Dela och rulla blandningen till jämnt stora bollar. Placera dem på en klädd bakplåt.
- Grädda i 10–12 minuter tills de är gyllenbruna och genomgräddade.
- När de är färdiga, ta ut dem från ugnen och låt svalna i några minuter.
- Det är valfritt, men du kan ta det ett steg längre och njuta av dessa kakor som glassandwichar med Myprotein Salted Caramel Ice Cream. Ren och skär njutning.
calories | 45 |
totalFat | 1 |
totalCarbohydrates | 4 |
protein | 7 |

Lauren Dawes Skribent och expert