
Saknar du en viss guldig vit chokladbar...? Denna cheesecake bör göra susen.
White Gold Impact Whey är fantastisk i en skakad form, men i en krämig cheesecake? Det är oslagbart. Detta recept är klart på bara fyra steg och kräver ingen bakning eller annat trassel. Dessutom är den fullpackad med 36g protein och bara 330 kcal. Perfekt när du längtar efter något sött.
Räcker till 1 portion.
Ingredienser
2 digestivekex
1 skopa Impact Whey Protein (White Gold)
75g fettfri grekisk yoghurt
50g lätt färskost
1msk vit chokladprotein spread (smält)
Så här gör du
Krossa kexen tills de bildar en fast bas längst ner i ditt glas, blanda med en skvätt mjölk om det behövs, och placera sedan i kylen i 10–15 minuter.
Blanda proteinpulvret, yoghurten och färskosten och lägg ovanpå kexbotten.
Placera cheesecaken i kylen i 30 minuter eller tills den är fast.
Smält proteinspreaden i mikrovågsugnen, ringla över din kylda cheesecake och placera tillbaka i kylen i en timme eller tills spreadet har stelnat.
