De här smakrika bitarna med ruby chocolate rocky road är någonting speciellt.
Niall Kirkland är tillbaka med ett nytt recept som får det vattnas i munnen. Det är det perfekta sättet att tillfredsställa sötsuget utan att spåra ur i din träningsprocess. Han har tagit bort mjölkchokladen och smöret och du vanligtvis har i en traditionell Rocky Road och använder istället mörk choklad och lite kokosolja för att hjälpa till med dina makros.
Juvelen i kronan måste dock vara bitarna från vår Limited edition Ruby chocolate Layered Bar. Läckert söta och men en frossande smak med en distinkt rosa smak och imponerande 20g protein per bar. Vi är besatta av det här nya tillskottet. Ge dem ett försök så är vi säkra på att du också kommer bli galen i dem.
Varning! En sats av de här kommer inte räcka länge, tro oss.
Receptet ger 16 bitarhttps://youtu.be/2gcJLGm8itQ
Ingredienser
- 3 Layered Bars (Ruby Chocolate)
- 200 g vanliga digestivekex
- 250 g 70% mörk choklad
- 2 tbsp. coconut oil
- 40 g russin
- 40 g mini marshmallows
Så här gör du
1. Lägg ner digestivekexen i en zip-påse eller någonting liknande och krossa med en kavel. En del kex ska vara i bitar stora som en enkrona och en del som kaksmulor.
2. Hacka dina Ruby choc Layered Bars till munsbitar.
3. Lägg den mörka chokladen och kokosoljan i en värmesäker skål över en kastrull med kokande vatten och smält chokladblandningen.
4. Tillsätt de krossade kexen, bitarna med Layered Bar, russin och mini marshmallows i en stor skål. Rör runt och häll över den smälta chokladen. Blanda allting det är kombinerat och häll sedan över i en 20cm x 20 cm bakform med baksidan av en sked. Låt kyla i frysen tills det har satt sig (2-3 timmar).
5. Skär upp och avnjut på en gång eller förvara i kylen i upp till 3 dagar. De här är perfekta att ha till hands när du behöver stilla till sug efter choklad!
Näringsinformation
Kalorier | 197 |
---|---|
Fett totalt | 12g |
Kolhydrater totalt | 14g |
Protein | 5g |