Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
11g protein på vägen, ja tack.
Riskakor har tagit internet med storm den senaste tiden, så självklart hoppar vi på hypen. Det här receptet från @fitwaffle är ingen besvikelse. Silkeslen vit choklad, krispiga riskakor, salta nötter - det är som ett avsnitt av MasterChef.
Receptet ger 4 stycken.
Ingredienser
- 4 riskakor
- 40g jordnötssmör
- 2 nävar saltade jordnötter
- 60g vit choklad (smält)
- En skvätt honung
Så här gör du
- Bred ut jordnötssmör på ena sidan av riskakorna.
- Placera riskakorna på en bricka och toppa med jordnötter och en skvätt honung.
- Lägg in riskakorna i frysen i 30 minuter.
- När riskakorna är redo att komma ut från frysen smälter du den vita chokladen i mikron.
- Doppa riskakorna i den smälta chokladen.
- Lägg tillbaka dem på brickan och låt svalna.
- Avnjut!
Näringsinformation
Kalorier | 275 |
---|---|
Fett totalt | 18g |
Kolhydrater totalt | 21g |
Protein | 11g |
Emily Wilcock
Skribent och expert
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.