
Supertjock och krämig, det här är den rätta drycken att värma dig under vinterkalla dagar.
När det kommer till varm choklad skojar inte Niall Kirkland runt. En rik och frestande dryck med en söt chokladig smak fylld med protein.
Knepet för att behålla den perfekta konsistensen är att först skaka om proteinet och mjölken, sedan värma försiktigt & gradvis, vispa under hela tiden. Och om du gillar den tjock är Nialls tips att lägga till lite majsmjöl till mixen också. Utsökt!
Perfekt för eftermiddagsrasten eller efter middagen under kalla kvällar, du kommer definitivt sträcka dig efter en påtår hela vintern. Lita på oss!
Receptet ger 1 portion. https://youtu.be/wCa_kOF1xRQ
Ingredienser
1 skopa Impact Whey Protein (Chocolate)
250 ml mjölk
1 msk. kakaopulver
½ tsk. majsmjöl
½ apelsin zest
1 nypa salt
Till servering: lätt vispgrädde

Så här gör du
Tillsätt först vassleproteinet och mjölken i en shaker och skaka tills det är slätt och klumpfritt.
Överför din proteinshake till en kastrull, tillsätt sedan kakaopulver och majsmjöl och vispa ihop. Tillsätt sedan apelsinskalet och en nypa salt och vispa igen.
Börja värma upp pannan mycket försiktigt på ett lågt-medium värme och vispa hela tiden den varma chokladen under tillagningen. Var noga med att inte överhettas, eftersom blandningen kan brännas mycket lätt och bli klumpig. Värm i cirka 3-4 minuter tills den tjocknat.
Servera genast och toppa med lätt vispad grädde.
