Monica Green
Skribent och expert2 år I år
En kladdig mitt packad med chokladbitar och 21g protein.
Jag letar alltid efter enkla recept på efterrätter. När de dessutom träffar dina makros? Då är det en win-win. Det här veganska receptet på mugcake från @fitwaffle möter alla de kriterierna. Precis som med alla hennes recept så är det också supergott.
Allt du behöver är en mikro och några minuter till övers så kommer du strax vara i kakhimlen...
Ingredienser
- 3msk Havregryn
- 1 1/2msk Vegan Protein Blend - utan smak
- 2msk lönnsirap
- 2tsk kokosolja (smält)
- 2msk växtbaserad mjöl efter egen smak
- 1msk veganska chocolate chips (och några extra som toppings)
Så här gör du
- Häll ner havregryn och Vegan Protein Blend i en ramekin/suffléskål och rör runt.
- Tillsätt sedan lönnsirap, smält kokosolja och växtbaserad mjöl och blanda.
- Bland i dina veganska chocolate chips.
- Mikra i 1 minut och avnjut!
Tyckte du om det här receptet? PROVA NÅGOT AV DE HÄR VEGANSKA RECEPTEN HÄRNÄST:
RECEPT
Sticky Sesamtofu | Proteinrik Vegansk Meal Prep
Sötsur sticky tofu? Ja, tack!
4 år I årAv Lauren Dawes
Näringsinformation
Kalorier | 424 |
---|---|
Fett totalt | 13g |
Kolhydrater totalt | 37g |
Protein | 21g |
Monica Green
Skribent och expert
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.