
En kladdig mitt packad med chokladbitar och 21g protein.
Jag letar alltid efter enkla recept på efterrätter. När de dessutom träffar dina makros? Då är det en win-win. Det här veganska receptet på mugcake från @fitwaffle möter alla de kriterierna. Precis som med alla hennes recept så är det också supergott.
Allt du behöver är en mikro och några minuter till övers så kommer du strax vara i kakhimlen...
Ingredienser
3msk Havregryn
1 1/2msk Vegan Protein Blend - utan smak
2msk lönnsirap
2tsk kokosolja (smält)
2msk växtbaserad mjöl efter egen smak
1msk veganska chocolate chips (och några extra som toppings)

Så här gör du
Häll ner havregryn och Vegan Protein Blend i en ramekin/suffléskål och rör runt.
Tillsätt sedan lönnsirap, smält kokosolja och växtbaserad mjöl och blanda.
Bland i dina veganska chocolate chips.
Mikra i 1 minut och avnjut!
Tyckte du om det här receptet? PROVA NÅGOT AV DE HÄR VEGANSKA RECEPTEN HÄRNÄST:

Sticky Sesamtofu | Proteinrik Vegansk Meal Prep
Sötsur sticky tofu? Ja, tack!
Näringsinformation
Kalorier | 424 |
---|---|
Fett totalt | 13g |
Kolhydrater totalt | 37g |
Protein | 21g |
