
Har du redan fått nog av goda påskrecept? Nej, såklart att du inte har det.
Lyckligtvis är @healthy_floflo tillbaka med ännu ett chokladrecept för att stilla alla påskhelgens cravings. Dessutom kräver de bara tre ingredienser för att baka dem vilket gör det hela ännu bättre. De här kakors kommer definitivt att vara en sötsugsstillare efter påsmiddagen.
Det är knapriga kakor toppade med krämigt chokladproteinpålägg och prydda med miniägg eller annan valfri chokladgodis. Psst... vi rekommenderar Layered Bar om du vill ha en extra proteinboost.
Nu är det nog med att höra mig pratar om kakorna. Så här bakar du dem.
https://youtu.be/9OyBmzY7tHYReceptet ger 10 kakor.
Ingredienser
200 g Chocolate Protein Spread
1 Ägg
100 g mjöl
en handfull miniägg till topping (valfritt)
Så här gör du
Lägg ditt protein spread och ägget i en skål och blanda tills det är slätt.
Tillsätt sedan ditt mjöl och blanda tills det är helt blandat till en deg.
Rulla till 10 bollar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt.
Tryck på baksidan av en liten sked i mitten av varje kaka för att skapa en grop i mitten.
Grädda i 8-10 minuter i 170°C.
När kakorna har svalnat, spritsa (eller använd en sked!)chocolate spread i mitten av varje kaka.
Toppa med miniägg och avnjut!
Näringsinformation
Kalorier | 151 |
---|---|
Fett totalt | 9g |
Kolhydrater totalt | 13g |
Protein | 6g |
