Ida Björnsund
Skribent och expert8 år I år
Ett perfekt paleobröd som är både saftigt och smakrikt. Brödet smakar bra både med och utan pålägg.
Du behöver:
300g mixade, råa rödbetor 1 dl äggviteprotein 4 ägg 3 msk kokosolja 2 msk fiberhusk 1 tsk bikarbonat 0,5 dl kokosmjöl 0,5 dl pofiber 1 dl mandelmjöl 1 tsk Himalaya salt Valfritt; 0,5-1dl solros/ pumpafrön
Gör så här:
- Vispa ägg och salt fluffigt
- Vispa i de mixade rödbetorna
- Vänd sedan i resten av ingredienserna och häll upp i en bakplåtspappersklädd brödform
- Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50-60min på 150 grader!
Ida Björnsund
Skribent och expert
Ida Björnsund, 22år, snart klar kostrådgivare vid Pauluns Näringscenter som älskar att skapa spännande Paleo-inspirerade recept mellan tunga pass på gymmet, långa löpturer i skogen och slappande på soffan. Plockar de bästa bitarna ut godispåsen och gör det till en grym gott och blandat påse med bara det bästa!