Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Njut av munvattnande tryfflar i vit choklad - fyllda med protein och smältande goda.
De här no-bakebitarna är det perfekta snackset efter träningen och är en enkel men imponerande efterrätt att bjuda dina vänner på efter en middag. Det spelar ingen roll om du inte är någon trollkarl i köket, du kan inte göra fel med de här läckra godbitarna.
https://youtu.be/fO50qxphdBc
Receptet ger 17 tryfflar.Ingredienser
- 60g Vit choklad (smält)
- 100g kokosflingor (plus 30g till topping)
- 200g ricotta
- 1 1/2 skopor Impact Whey Protein (white chocolate)
Så här gör du
- Häll ner alla ingredienser i en skål och blanda ordentligt.
- Lägg in smeten i frysen i några minuter för att göra den enklare att rulla.
- Gör små bollar genom att rulla blandningen i dina händer, använda ungefär en tesked per boll.
- Rulla sedan de små bollarna i kokosflingor tills de är helt täckta.
- Släng in dem i frysen i 10-15 minuter eller i kylskåpet i några timmar.
- Sedan är de redo att avnjutas!
Näringsinformation
Kalorier | 91 |
---|---|
Fett totalt | 7g |
Kolhydrater totalt | 3g |
Protein | 2g |
Lauren Dawes
Skribent och expert
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka.
Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.