
Den perfekta kakan existerar int...
Just när du trodde att alla läckerheter från julsäsongen var över så serverar @emmafituk_ ett praktexemplar när det kommer till kakrecept.
Det här är gjort med vår nya Toasted Marshmallow Jelly Belly Impact Protein. Kakorna är fulla med smak med levererar också 16g protein per kaka. En välkommen boost till ditt dagliga makromål.
Med en smulig kakbotten och som sipprar av smält choklad och kladdiga marshmallows är dessa kakor ofattbart goda. Du kommer definitivt vilja ha mer än en kaka.
Receptet ger 6 kakor.
Ingredienser
25g vetemjökl
1tsk bakpulver
200g äppelmos
35g grekisk yoghurt
1 droppe Flavdrops (vanilla)
5g Chocolate chips
2 marshmallows (skär i hälften)
2 rutor choklad (skär i hälften)
Så här gör du
Förvärm ugnen till 180°c.
Bland först mjöl, proteinpulver och bakpulver i en stor skål.
Tillsätt jordnötssmör (du kan smälta det för att göra det enklare att blanda i), äppelmos, yoghurt och vaniljessens. Rör runt för att forma en kakdeg.
Tillsätt chokladbitarna och rör ihop ytterligare.
Det upp degen till 12 lika stora delar och rulla till bollar som du sedan plattar ut på ett bakplåtsapper.
Tillsätt lite chockad och marshmallows på 6 av kakorna och lägg sedan över de andra 6 som lock och nyp ihop kanterna.
Grädda i ugnen i omrking 6-8 minuter.
Ta ut och låt dem svalna i ungefär 20 minuter innan ud äter - det är viktigt eftersom de bli fasta under tiden de svalnar!
Näringsinformation
Kalorier | 198 |
---|---|
Fett totalt | 9g |
Kolhydrater totalt | 12g |
Protein | 16g |
