Allt du behöver för det här receptet på proteinglass är 4 enkla ingredienser och 30 sekunder.
Gör din egna proteinglass med vårt favoritrecept på 30 sekunder. Det är superhälsosamt och du behöver bara 4 ingredienser, den kan också göras vegansk.
Frusen banan gör den mest krämiga och hälsosamma glassen. För att frysa banan skalar du helt enkelt dina bananer, delar dem på två och slänger in dem i en fryspåse i frysen. Om du vill motverka att de fryser fast i varandra kan du först frysa ner dem på en bricka så att bitarna inte rör varandra och sedan lägga ner dem i en påse när de har fryst.
Är du ute efter en sked med någonting som är supergott?
Spana in vår proteinglass som görs på två olika sätt med kundfavoriten Layered Bar. Att mixa de här barsen ger en cookie dough-lik glass. Lagren av den ultimata godsaken betyder inte heller att du behöver kompromissa med dina makros. De har ett lågt innehåll av socker och är proteinrika vilket innebär att du kan piffa till din proteinglass och hugga in på den samtidigt som du följer dina dagliga makromål.
Proteinglass med banan
Receptet ger 8 portioner.Ingredienser
- 500g frusna bananer
- 5 skopor med Impact Whey Protein (3 skopor med Vegan blend och du gör en plantbaserad glass)
- 250ml fettsnål yoghurt (eller ett mejerifritt alternativ)
- 50ml mjölk av valfri sort
Så här gör du
- Blanda samman alla ingredienser tills det är lent utan att överarbeta. Var försiktigt med att överarbeta mixern eftersom blandningen då kommer börja värmas upp och bli för flytande vilket innebär att du inte kan äta glassen på en gång.
- Värm sedan en sked under kranen och skopa upp glassen till en skål så att du kan avnjuta på en gång.
- Häll resten av blandningen i en matlåda och förvara i frysen.
- För att hålla glassen krämig så kan du mixa upp den varje timme de 4 första timmarna den är i frysen. Du kan skippa det här stegen om du vill och bara tina upp den 15 minuter varje gång du vill ha lite proteinglass.
- Toppa med dina favoriter bland hälsosamma toppings som kanel, kakaonibs, blåbär eller sockerfri sirap.
Näringsvärde per portion:
Kalorier | 148 |
Fett | 3g |
Kolhydrater | 18g |
Protein | 13g |
Layered Bar Protein Ice Cream
Receptet ger 8 portionerIngredienser
- 300g grekisk yoghurt
- 1 skopa Vanilla Impact Whey Protein
- 1 tsk vaniljextrakt
- 1 tsk kanel
- 1 Layered Bar i smaken Birthday Cake eller Cookies and Cream
Så här gör du
- Blanda ihop grekisk yoghurt, Impact Whey, vaniljextrakt och kanel och häll över i en avlång brödform.
- Mixa sedan din Layered Bar och tillsätt i glassblandnignen.
- Blanda ihop glassmeten och den mixade baren och ställ in formen i frysen.
- Frys i minst 2 timmar. Låt glassen stå och tina i några minuter innan du hugger in.
Näringsvärde per portion:
Kalorier | 86 |
Fett | 4g |
Kolhydrater | 4.5g |
Protein | 6g |
Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon
Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar
Protein Mochiglass | 5 ingredienser
Glöm det där med att stå i långa köer för en mochi, vi har lösningen här.
Proteinrik Salted Caramel Frappé
Säg hejdå till överpriskaffe, här är alternativet med ett högt proteininnehåll.
Tyckte du om de här glassrecepten? PROVA DE HÄR RECEPTEN HÄRNÄST: