
Det här receptet smakar som att ha en klibbig, chokladkaka till frukost.
Det är enkelt att förstå varför bakade havregryn är en trend som har tagit internet med storm - frukost har aldrig förr smakat så lockande. Bli inte rädd för hur jäkla gott det här ser ut, vi lovar att det här proteinpackade och makrovänliga receptet är ett utmärkt komplement för din träningsplan.
Det här receptet tillagas inom loppet av några minuter och de choklad och hasselnötssmakande bakade havregrynen från Naill Kirkland är det perfekta sättet att värma upp en frostig vintermorgon. Vi kan ärligt inte vänta tills du får hugga in på det här.
Receptet ger 2 portioner
https://youtu.be/hQWi8a_lZQQ
Ingredienser
100g havregryn
1 kryddmått salt
1/2 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
1 msk. Lönnsirap
1 rågad tsk. Protein Spread (Chocolate Hazelnut)
Alternativa toppings:
1 msk. smält peanut butter
En näve med kakonibs eller chokladtoppar

Så här gör du
Förvärm ugnen på 180°C/ 360°F.
Bland ihop havregryn, whey protein, salt och bakpulver i en skål
Lägg till mjölken och lönnsirapen och blanda tills det är helt blandat.
Dela upp mixen i två små ugnssäkra skålar eller bakformar och addera sedan en tesked Protein spread i mitten av formen. Täck över med lite havregryn och tillaga i ugnen i 12 minuter.
När de är färdigbakade, toppa genom att ringla över smält jordnötssmör och strö över lite kakanibs. Bara att hugga in!
Näringsinformation
Kalorier | 378 |
---|---|
Fett totalt | 11g |
Kolhydrater totalt | 46g |
Protein | 21g |
