Med olika trendande dieter som kommer och går, träningsprogram på instagram som vi aldrig riktigt förstår, och med många som i det tysta mår dåligt och tampas med sin kroppsbild kan fitnessvärlden ibland vara ett minfält.
The Scoop är här för att hjälpa dig navigera den här stora världen som finns inom hälsa och fitness. Gör dig redo att sätta dig ner tillsammans med dina favoritatleter och få det senaste scoopet om de hetaste ämnena inom fitnessindustrin.
https://open.spotify.com/episode/5LAjCOPf1DegWpDjSyHzBF?si=peBZqOp2SU-K4KMvHWC13w
https://youtu.be/_jG12dS0jh4
Vad händer i avsnitt 2?
Vassle- eller ärtprotein? Kyckling eller kikärtscurry? I takt med att den veganska livsstilen blir mer och mer populär börjar också många tyngdlyftare känna en dragningskraft till att gå mot en mer plantbaserad kost.
Med fler veganska alternativ med ett högt proteininnehåll på marknaden och veganska proteinpulver som håller en hög standard, är de lättare än någonsin att bygga muskelmassa på en växtbaserad diet. Men för några skulle det här aldrig kunna ersätta ägg till frukost eller matlådan med kyckling.
När det kommer till att vara en professionell atlet, vilken diet är den bättre för att du ska prestera under träningen, om någon nu är bättre? Vi bjöd in Matt Morsia, bodybuilder och köttätare för att diskutera det här ämnet med Emelye Dwyer, en atlet inom funktionell träning som excellerar med en vegansk kost.
Båda atleterna håller sig i toppform med sina motsatta tillvägagångssätt när det gäller kosthållningen. Det är dags att gå till botten med båda sidorna av den här kostdebatten. Vi tar reda på hur Emelye uppnår sina dagliga makros och varför Matt inte kommer att bli vegan inom den närmsta framtiden.